ΕΟΡΤΑΣΤΙΚΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΗ 20 ΧΡΟΝΩΝ ΔΡΑΣΗΣ ΤΟΥ ΥΣΕΕ

Εορταστική εκδήλωση για την συμπλήρωση 2 δεκαετιών στρατηγικών και αποτελεσματικών αγώνων του Υπάτου Συμβουλίου των Ελλήνων Εθνικών, με ομιλίες στελεχών από τα διάφορα παραρτήματα της Ελλάδος και του εξωτερικού, καθώς και εκπροσώπου του Οίκου Ελλήνων Εθνικών «Θύρσος».

Xαιρετισμούς απηύθυναν επίσης το Ύπατο Συμβούλιο των Ελλήνων Εθνικών Κύπρου, η Ένωση Σερραίων Εθνικών, ο πυρήνας ΥΣΕΕ Περαιβίας και οι φίλοι και τα μέλη του ΥΣΕΕ Μαγνησίας.

http://www.ysee.gr/images/Ekdilosi20t.jpg

Ο Βλάσης Ρασσιάς, Συνιδρυτής και Γενικός Γραμματέας του ΥΣΕΕ, στην ομιλία του τόνισε μεταξύ άλλων: «Φθάσαμε εδώ, στην αναγνώριση της Θρησκείας μας και την δυνατότητα να τελούμε μέσα σε καθαγιασμένο μόνιμο χώρο, μπροστά σε ενεργοποιημένο βωμό και ενεργοποιημένο λατρευτικό άγαλμα, μέσα από πολύ δύσκολες συνθήκες, σε ένα ημιθεοκρατικό κράτος, πολεμούμενοι πανταχόθεν και με απίθανους τρόπους, τόσο από ένα αλλότριο και εχθρικότατο θρησκευτικό καθεστώς, όσο και από αυτή την ίδια την αθλιότητα της ρωμέϊκης κοινωνίας, που έχει κατασκευάσει λάθος ανθρώπους, ζηλόφθονους, μισαλλόδοξους, φθονερούς, αλλά και εύκολους ριψάσπιδες, λιποτάκτες, επίορκους, προδότες και εν γένει στρατευμένους στο κακό και την διάλυση. Και περιττεύει νομίζω να πούμε πως ο πιο δύσκολος και φθοροποιός αγώνας είναι να ηγηθεί κάποιος σοβαρών συλλογικοτήτων μέσα σε αυτή την δεδομένη και ισχυρή αθλιότητα. Κι όμως. Μέσα σε αυτή την απερίγραπτη αθλιότητα είναι που ακριβώς εμείς φέραμε τον συλλογικό και στρατηγικό αγώνα μας, συνεπή, αδιάλλακτο και νικηφόρο, μέχρι τις ημέρες μας. Σε πείσμα όλων των εχθρών της Θρησκείας μας και όλων των κάθε είδους αθλίων, που μας έχουν καταλογίσει τα πάντα, εκτός από αυτό που εμείς πραγματικά είμαστε και, εμφανώς, το φοβούνται.
Αφιερώνουμε τις δάφνες των επιτυχιών μας, σε όλους εκείνους που πίστεψαν και στρατεύθηκαν στο ιερό όραμμα της παλινόρθωσης του Εθνικού Ελληνισμού, σε όλους όσους πάσχισαν να δημιουργήσουν, σε όλους όσους συνέχισαν όταν οι άλλοι πρόδωσαν ή λιποτάκτησαν, σε εκείνους τους σύγχρονους ήρωες, ζώντες αλλά και τεθνεώτες, που υλοποίησαν τα πρώτα βήματα του ακατόρθωτου, σε εκείνους τους σύγχρονους ήρωες που ύψωσαν στους ώμους τους "τον γκρεμισμένο Ναό των Ελλήνων".

Σε άλλο σημείο της ομιλίας του αναφέρει: «Στην τρίτη δεκαετία του αγώνα μας, προτιθέμεθα μάλιστα να ενεργοποιήσουμε τον παραδεδομένο θεσμό του Ελληνομνήμονος, με πρώτο τον ομιλούντα, που θα αφιερώσει εφεξής τον εαυτό του, μαζί με όσους λίγους και επίλεκτους θέλουν να δώσουν κι άλλο από την ψυχή τους και την ζωή τους στον ιερό αγώνα της παλινόρθωσης του Εθνικού Ελληνισμού, στην παραγωγή κωδικοποιητικού, θεωρητικού και θεολογικοφιλοσοφικού έργου. »

http://www.ysee.gr/images/Ekdilosi20v.jpg

http://www.ysee.gr/images/Ekdilosi20d.jpg

Η Μαρίνα Ψαράκη, στέλεχος του ΥΣΕΕ, εκφώνησε τον χαιρετισμό του Κατασταστικού Μέλους του ΥΣΕΕ, Χρήστου Πολατίδη από τις Σέρρες. Ο Χρήστος Πολατίδης στον χαιρετισμό του αναφέρει: «Στην πορεία αυτών των χρόνων το ΥΣΕΕ, με την συνεπή, μαχητική και παρεμβατική του δράση, ως ο φορέας της Ελληνικής Εθνικής Θρησκείας, καθώς και όλοι εμείς που το στηρίζουμε, καταφέραμε επιγραμματικά τα εξής:
α) Οριοθετήσαμε τον χώρο μας, θέτοντας εκτός παραδοξολόγους, ουφολόγους, εψιλονλόγους, ελληνοχριστιανούς, αποκρυφιστές και άλλους, καθώς επίσης και τους προσκολλημένους στα νεωτερίστικα δίπολα του τύπου «δεξιά-αριστερά», «φασισμός-κομμουνισμός» κ.λπ.
β) Αποκρούσαμε όλες τις προσπάθειες άλωσης, στρέβλωσης και διάλυσης του φορέα από εντεταλμένους εκκλησίας και σκοτεινών οργανώσεων, καθώς επίσης και από αφελείς καλοθελητές, δεισιδαίμονες, συμπλεγματικούς και αρχομανείς.
γ) Φτάσαμε στο σημείο κάθε παρέμβασή μας, με δελτίο τύπου, επιστολή ή ανακοίνωση, να προβάλλεται μαζικά πλέον από πλήθος μέσων του έντυπου και ηλεκτρονικού τύπου, δημιουργώντας ολοένα και μεγαλύτερο αντίκτυπο στην Ελληνική κοινωνία.
δ) Με εκτεταμένο υπόμνημα προς την Πολιτεία και όλους τους αρμόδιους φορείς (Πρόεδρο Δημοκρατίας, Κυβέρνηση, Βουλευτές, Κόμματα κλπ), γνωστοποιήσαμε τις αρχές και θέσεις μας, βγήκαμε από την αφάνεια αιώνων, αποκτώντας ουσιαστικά οντότητα.
ε) Ιδρύσαμε φορείς, συλλόγους και παραρτήματα, με ανάλογο προσανατολισμό, σε πολλές περιοχές της Ελλάδος, της Κύπρου και στο εξωτερικό.
στ) Λειτουργήσαμε το Φιλοσοφικό Αθήναιο «Εκατηβόλος», από όπου πέρασαν σημαντικοί άνθρωποι των Γραμμάτων, των Τεχνών και των Επιστημών, δίνοντας μέχρι σήμερα, πάνω από 600 διαλέξεις επιμορφωτικού και διαφωτιστικού χαρακτήρα.
ζ) Επιστέγασμα των προσπαθειών αυτών είναι και η πρόσφατη χορήγηση από την Πολιτεία, άδειας ίδρυσης και λειτουργίας Ευκτηρίου Οίκου της Ελληνικής Εθνικής Θρησκείας, ενώ εκκρεμεί στα δικαστήρια και η χορήγηση θρησκευτικού νομικού προσώπου.»

http://www.ysee.gr/images/Ekdilosi20e.jpg

http://www.ysee.gr/images/Ekdilosi20f.jpg

Ο Κώστας Κεχαγιάς, Καταστατικό Μέλος του ΥΣΕΕ άνοιξε την ομιλία του αναφέροντας: «Η ιστοριογραμμή που φέρνει ζωντανή την θρησκευτική Eθνική παράδοση των Ελλήνων είναι σήμερα παρούσα, με το ΥΣΕΕ να αποτελεί τον κρίκο που συνδέει μια θρυλική πορεία αιώνων με το αύριο του Eλληνικού Eθνισμού. Διατηρούμε τα παραδεδομένα όχι ως μίμηση ή μια κοινωνική κατασκευή αλλά ως αυτό που πραγματικά είναι η παράδοση: Ένα ιστορικό συνεχές ταυτόχρονο και ταυτόσημο με το ελληνικό Έθνος. Η παράδοση καταλύει τα σύνορα του χρόνου, μεταφέρει το "τότε" στο "τώρα", μέσω της τελετουργίας ενώνει τους προγόνους με τους απογόνους. Δεν αποζητά μίμηση του "τύπου". Επικροτεί την συναντίληψη για την ουσία. Η παράδοση μιλά τη γλώσσα του συμβολικού, της υπενθύμισης του ποιοι είμαστε και ποιοί θα γίνουμε. Η διαλεκτική που μπορεί να κατανοήσει είναι εκφρασμένη στη γλώσσα της οργανικότητας του "εμείς". Η γλώσσα του κατακτητή της είναι ακατανόητη, διότι πραγματεύεται στη ζωοπανήγυρη των διαχωρισμένων υπερεγώ, των προσωπικών ελλειμάτων και όλα αυτά εφρασμένα στον αγοραίο κώδικα του εφήμερου προσωπικού κέρδους. Δεν οφείλει καμμιά απάντηση και δεν απολογείται σε κανέναν παρά μόνο στον εαυτό της.»

Κλείνοντας την ομιλία του είπε: «Παράδοση είναι ο τρόπος που αντικρίζουμε το κοινό, για όλα τα όντα, Είναι.
Είμαστε εδώ για να υπερασπιστούμε αυτόν τον τρόπο θέασης, μέσα από την αρχαία ματιά και θα τιμήσουμε την εμπιστοσύνη όσων μας τον παρέδωσαν καθάριο και διαυγές. Σας καλούμε να γίνετε κομμάτι αυτής της παράδοσης, δίχως να ζητούμε το ο,τιδήποτε ως προσωπικό αντάλλαγμα.»

http://www.ysee.gr/images/Ekdilosi20r.jpg

http://www.ysee.gr/images/Ekdilosi20g.jpg

Ο Κωνσταντίνος Μαλλιαρός Συνιδρυτής του ΥΣΕΕ Αμερικής απήυθυνε χαιρετισμό για τα 20 χρόνια αγώνα και δράσης του ΥΣΕΕ και μεταξύ άλλων ανέφερε: «Ο όρος ΕπανΕλλήνιση για εμάς είναι ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΟΣ, όχι οπτικός. Δεν χρειάζεται ν' αλλάξουμε την καθημερινή μας ενδυμασία και να "ντυθούμε" για να κάνουμε ΕπανΕλλήνιση. Χρειαζόμαστε επί το πλείστον Λογικά άτομα με ακεραιότητα και συνέπεια, όχι ισχυρογνώμονες γραφικούς.
Για εμάς το θέμα δεν είναι μόνο θρησκευτικό, όπως έχουν προγραμματιστεί να σκέπτονται μερικοί που απλοϊκά και αφελώς μας αποκαλούν "δωδεκαθεϊστές" ή ακόμα και "δωδεκάθεους". Το θέμα είναι Υ-Π-Α-Ρ-Ξ-Ι-Α-Κ-Ο και έγκειται στο πώς αυτοπροσδιοριζόμαστε, δηλαδή, στο πώς ορίζουμε την Ελληνική Ταυτότητα. Η Ελληνική Ταυτότητα για μας ΔΕΝ ορίζεται βάσει του χριστιανισμού, βάσει τής ορθοδοξίας. Αυτά είναι ξένα στοιχεία που επεβλήθησαν στόν λαό μας δια τής βίας σε κάποια στιγμή αδυναμίας, κάτω απ' το εκχριστιανισμένο πλέον ρωμαϊκό κράτος.
Η Ελληνική Ταυτότητα ορίζεται από εμάς τούς ιδίους, και επιλέγουμε να τήν προσδιορίσουμε και να τήν ταυτίσουμε μ' αυτή τών προγόνων μας. Είναι δικό μας θέμα και δικό μας δικαίωμα και ουδείς έχει λόγο σ' αυτό εκτός από εμάς τους ιδίους. Βεβαίως, η Ελληνική Εθνική Θρησκεία που είναι αναπόσπαστο και καθοριστικό μέρος τής Εθνικής μας Ταυτότητας, είναι η μόνη θρησκεία που χωράει στόν Ελληνισμό.»

http://www.ysee.gr/images/Ekdilosi20h.jpg

Ο Κωνσταντίνος Μαλλιαρός σε άλλο σημείο της ομιλίας του τονίζει: «Η ενατένιση τής ιστορίας δέν είναι για μάς κάποιο παθητικό φαινόμενο. Δεν τήν παρακολουθούμε όπως ο θεατής το κινηματογραμικό έργο. Μία από τίς αρχές του Ελληνισμού από τα πανάρχαια χρόνια είναι η Επεμβατικότητα. Επεμβαίνουμε στήν ιστορία και μερικές φορές καταφέρνουμε και τήν αλλάζουμε.
Εδώ θέλω να τονίσω τήν σημασία τής συλλογικότητας και τήν αναγκαιότητα τής οργάνωσης. Ως γνωστόν, ελάχιστα πράγματα επιτυγχάνονται μόνο με ατομική προσπάθεια. Η επιτυχία έγκειται στήν συλλογικότητα και στόν συλλογικό αγώνα. Ένα μεγαλεπίβολο εγχείρημα όπως η ΕπανΕλλήνισις είναι αδύνατον να αποπερατωθεί βάσει ασυντονίστων και σπασμοδικών ατομικών ενεργειών.
Η αρχαία Ελληνική πόλις ήταν και συνεχίζει να είναι πρότυπο οργάνωσης, όχι μόνο στο επίπεδο πολιτών αλλά και υφισταμένων υποσυνόλων όπως ήταν οι φρατρίες, οι φυλές, τα διάφορα διοικητικά σώματα και πολλά άλλα. Όσοι καταφέρονται εναντίον τής ιδέας τής οργάνωσης λοιπόν, αναμεταδίδουν συνθήματα τής προπαγάνδας του ορθοδόξου κατεστημένου το οποίον φοβάται τα αποτελέσματα του οργανωμένου Ελληνισμού.
Αξιο αναφοράς είναι το γεγονός ότι μία καλά οργανωμένη συλλογικότητα μπορεί να κατορθώσει ανέλπιστα πράγματα ασκώντας πίεση σε κρατικούς, και άλλους μηχανισμούς ώστε να αποσπάσει σημαντικά οφέλη για τα ζωτικά της συμφέροντα. Ένα απλό παράδειγμα είναι η παρέμβασή μας στο Υπουργείο Εξωτερικών Αμερικής (το λεγόμενο State Department) που είχε ως αποτέλεσμα έστω και μιά ελάχιστη αλλαγή στήν έκθεση που εκδίδει για τα Διεθνή Θρησκευτικά Δικαιώματα. Οι άνθρωποι ήταν ευήκοοι στά αιτήματά μας και απήντησαν στήν επίσημη επιστολή μας θετικά, παραθέτοντας και το σημείο τής εκθέσεως όπου έκαναν την απαιτούμενη αλλαγή.»

Και κλείνοντας αναφέρει: «Ερχόμενοι τώρα στα του Ελληνικού Κινήματος, σχετικά μ'αυτούς που αποχωρούν απ' τον συλλογικό αγώνα για λόγους εγωιστικούς, και ύστερα αναξιοπρεπώς βάλλουν εναντίον του Υ.Σ.Ε.Ε.. Αξίζει να σημειωθεί ότι τέτοιου είδους άτομα βάζουν τον εγωισμό τους υπεράνω του συνόλου και του συλλογικού αγώνα Επανελλήνισης.
Αυτός ο ακραίος ατομικισμός που έχει παροξυνθεί τις τελευταίες δεκαετίες είναι ένα απ' τα βασικά αίτια τής σημερινής πολιτισμικής, ηθικής και κοινονικής κατάπτωσης που συντελλεί στήν σημερινή Κρίση και έχει φέρει τον Ελληνικό Λαό στο χείλος του Αφανισμού.
Για να επιβιώσουμε και να ευδοκιμήσουμε λοιπόν σαν λαός, πρέπει να ΜΕΤΑΝΟΗΣΟΥΜΕ (με την ακριβή σημασία τής λέξεως) τον τρόπο που βλέπουμε τήν πραγματικότητα, τόν τρόπο που σκεπτόμαστε και που συμπεριφερόμαστε. Αυτό σημαίνει ότι χρειάζεται να αλλάξουμε ριζικά τη νοοτροπία μας απ' τόν τρόπο που μας έχει προγραμματίσει το σύστημα να σκεπτόμαστε. Οδηγό πρέπει να έχουμε τόν Λόγο και το Μέτρο, τα δύο πολυτιμότερα κληροδοτήματα τών προγόνων μας. Τα αποτελέσματα θα είναι κερδοφόρα όχι μόνο για τήν συλλογικότητα αλλά και για τον καθέναν μας ως άτομο.»

http://www.ysee.gr/images/Ekdilosi20w.jpg

O Περσέας Κουτρούλης, επικεφαλής του Ιεροπρακτικού Βραχίονα του ΥΣΕΕ - «Δελφύς» στην από καρδιάς ομιλία του αναφέρθηκε στο ιερό καθήκον που έχει αναλάβει.

http://www.ysee.gr/images/Ekdilosi20s.jpg

http://www.ysee.gr/images/Ekdilosi20i.jpg

http://www.ysee.gr/images/Ekdilosi20y.jpg

http://www.ysee.gr/images/Ekdilosi20k.jpg

Η Έλενα Πετρή, Αρχιέρεια του Ευκτήριου Οίκου της ΕΕΘ στην Αθήνα ανέφερε στον χαιρετισμό της μεταξύ άλλων: «Το «2017» μ.α.χ.χ. είναι μια σημαντική και ιστορική χρονιά για το Ύπατο Συμβούλιο των Ελλήνων Εθνικών, όχι μόνο γιατί συμπληρώνονται 20 χρόνια στρατηγικού, συγκροτημένου και συνεχώς ανοδικού αγώνα του, αλλά και γιατί επετεύχθη μια σημαντική νίκη, που είναι η αναγνώριση και η χορήγηση αδείας για ίδρυση και λειτουργία λατρευτικού χώρου της Ελληνικής Εθνικής Θρησκείας στην Αθήνα από τις αρμόδιες αρχές της πολιτείας»
Σε άλλο σημείο της ομιλίας της ανέφερε: «Το Ύπατο Συμβούλιο των Ελλήνων Εθνικών έχει ως κύριο στόχο του τη θεσμική αναγνώριση της ιστορικά συνεχούς και παραδεδομένης Ελληνικής Εθνικής Θρησκείας και την κήρυξή της με ειδικό νόμο ως ζωντανό τμήμα της ελληνικής παράδοσης, πράγμα που το ΥΣΕΕ από το 2006 έχει αιτηθεί με υπόμνημα, στις αρμόδιες υπηρεσίες του κράτους. Το ΥΣΕΕ φυσικά θα συνεχίσει και τον δικαστικό αγώνα του για την απόκτηση νομικού προσώπου θρησκευτικού χαρακτήρα και εάν χρειαστεί είναι διατεθειμένο να φτάσει ακόμα και στο Ευρωπαϊκό Δικαστήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων. Το δίκαιο αίτημά μας να υπάρχουμε δεν το διαπραγματευόμαστε. Δεν θα μας υποχρεώσουν ξανά στην αφάνεια. Ο αγώνας μας θα συνεχιστεί με αμείωτη ένταση έως ότου η Ελληνική Εθνική Θρησκεία παλινορθωθεί πλήρως.»

http://www.ysee.gr/images/Ekdilosi20l.jpg

http://www.ysee.gr/images/Ekdilosi20m.jpg

Η Αιμιλία Ματθέ ως εκπρόσωπος του Μυθολογικού Εργαστηρίου για Παιδιά είπε, μεταξύ άλλων, στην ομιλία της: «Το «Μυθολογικό Εργαστήρι» ξεκίνησε με ιδιαίτερο ενθουσιασμό, με σκοπό να έρθουν τα παιδιά σε επαφή με τον Μύθο μέσω του οποίου μυούνται στις μεγάλες και δύσκολες αλήθειες της ζωής. Να μάθουν να έχουν στη ζωή τους ενάρετα πρότυπα, την εργασία για το κοινό καλό, την αξία του μέτρου. Να καλλιεργήσουν και να αναπτύξουν τον τρόπο σκέψης τους, να αντιληφθούν την αναγκαιότητα της λογικής εξήγησης και γενικά να διευρύνουν την αντίληψή τους. Από την πρώτη στιγμή τα παιδιά και οι γονείς το αγκάλιασαν με αποτέλεσμα να αυξάνεται ο αριθμός των παιδιών κάθε μήνα.»
«Το Μυθολογικό Εργαστήρι ιδρύθηκε με σκοπό την κάλυψη των κενών που αφήνει η νεοελληνική παιδεία ανάμεσα στον μαθητή και την αρχαία Ελλάδα και φιλοδοξεί να γίνει ένας φάρος, ένας οδοδείκτης για τους μικρούς του μαθητές και εν τέλει να τους εντάξει στο Ελληνικό Αξιακό σύστημα των Αρετών και το Κατά φύσιν ζην.»

http://www.ysee.gr/images/Ekdilosi20n.jpg

http://www.ysee.gr/images/Ekdilosi20o.jpg

Ο Ευάγγελος Μπουγαδάκης, εκπρόσωπος του παραρτήματος του ΥΣΕΕ στη Ρόδο «Τελχινίς» χαιρέτησε με την ομιλία του τα 20 χρόνια συνεχούς και στρατηγικού αγώνα του Υπάτου Συμβουλίου των Ελλήνων Εθνικών και ευχήθηκε καλούς αγώνες. Στην ομιλία του ανέφερε, μεταξύ άλλων: «Το 2013 σε ανακοίνωσή μας είχαμε γράψει «.κρατώντας την φλόγα της Επανέλλήνισης αναμμένη, ώστε κάποια στιγμή, σε δέκα χρόνια, σε έναν αιώνα, σε κάποια στροφή της ανθρώπινης ιστορίας, να ξαναλάμψει το φως του Θεού Ήλιου, και να αναγεννηθούν οι Έλληνες.». Συνεχίζοντας τώρα, το 2017, δηλώνουμε, ότι επιδιώκουμε αυτήν την αναγέννηση μέσα από τα νάματα των πηγών του Ελληνισμού, ότι επιδιώκουμε, να ξανανάψουν οι εστίες των Οίκων των Ελλήνων από τα ζώπυρα που βρίσκονται κρυμμένα μέσα στις στάχτες τους.
Εμείς οι Ρόδιοι Εθνικοί χαιρετίζουμε τον επιτυχημένο 20ετή αγώνα που σήμερα εορτάζουμε την επέτειό του και ευχόμαστε οι Ελληνικές εστίες να ζωντανέψουν ξανά σε κάθε γωνιά της Ελλάδος.
Και μια τελευταία αναφορά που θέλω να κάνω για την προσπάθεια συγκρότησης παραρτήματος του ΥΣΕΕ , στην Κρήτη, λόγω των δεσμών μου με το νησί:
Στις 24 Αυγούστου το 2014 ανάψαμε την επιβώμια φωτιά στο όρος Γιούχτα στο Ηράκλειο της Κρήτης, υμνώντας τον Ελευθέριο Δία, συμβολικά κοντά στην Χριστιανική εκκλησία του Αφέντη Χριστού, που τάχα διαφεντεύει από το βουνό που οι Κρητικοί αποκαλούν «η κεφαλή του Δία», όλη την Κρήτη. Επίσης θα ήθελα να σας ενημερώσω ότι έχουν ξεκινήσει εργασίες για την ίδρυση Βωμού στο Ρέθυμνο αφιερωμένου στον Ποσειδώνα

http://www.ysee.gr/images/Ekdilosi20.jpg

Ο Ευάγγελος Κιούσης, Ιδρυτής του Οίκου Ελλήνων Εθνικών «Θύρσος» απύηθυνε, με τη σειρά του, χαιρετισμό για τα 20 χρόνια δράσης του ΥΣΕΕ.

http://www.ysee.gr/images/Ekdilosi20p.jpg

http://www.ysee.gr/images/Ekdilosi20z.jpg

http://www.ysee.gr/images/Ekdilosi20a.jpg

http://www.ysee.gr/images/Ekdilosi20b.jpg

http://www.ysee.gr/images/Ekdilosi20ab.jpg

http://www.ysee.gr/images/afisa20.jpg

 

 

http://www.ysee.gr/images/ysee_logomikr.pngΥΠΑΤΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΕΘΝΙΚΩΝ (Υ.Σ.Ε.Ε.)

 www.ysee.gr