ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΗ ΑΛΗΤΕΙΑ ΙΔΟΥ... ΙΔΟΥ...

7/12: Η μάνα του Ιησού Μαρία έκανε το ακατόρθωτο συνέλαβε παρθένα κάτι που συμβαίνει και σήμερα πολύ συχνά ετησίως με παράδειγμα γνωστής μου κατά δήλωση του μαιευτήρα της. Με υπερφυσικό τρόπο δέχθηκε τα αρσενικά γονίδια χωρίς ανδρικό σπερματοζωάριο. Καταισχύνη και τρεις καταισχύνη...

Οι αδαείς αμόρφωτοι θρησκόληπτοι χριστιανοί δογματικά και χωρίς απόδειξη πιστεύουν ότι εμφανίσθηκε άστρο πάνω από την Βηθλεέμ και οδήγησε τους Μάγους στο σημείο της γέννησης του θεού τους και όλοι αδαείς και θεολόγοι χριστιανοί το πιστεύουν, παρά το ότι η επιστήμη της αστρονομίας και η αστρολογία αποδεικνύουν ότι δεν εμφανίσθηκε τέτοιο άστρο όπως περιγράφεται ούτε και υπήρξε άστρο με τέτοια τροχιά που οδήγησε τους Μάγους στο συγκεκριμένο σημείο. Και γιατί να μη το βλέπουν και οι άλλοι άνθρωποι; Τι το ιδιαίτερο να είχαν οι Μάγοι από τους άλλους ανθρώπους ώστε να βλέπουν το άστρο αυτό και όπως τους οδηγούσε. Δεν μπορούν βέβαια τα μερικά εκατομμύρια χριστιανούς να τους κλίσουν στο φρενοκομείο. Αλλά πρέπει εμείς οι μορφωμένοι να ανεχόμαστε αυτά. Διότι όσο μεγάλο και αν είναι ένα άστρο ποτέ δεν μπορεί από μόνο του για μαθηματικούς λόγους να δείξει σημείο επί της Γης. Η ευθεία καθορίζεται από δύο σημεία. Θα πρέπει το άστρο να είχε δέσμη. Η ουρά κομήτη όσο πλησιάζει στην Γη και Ήλιο έχει κατεύθυνση αντίθετη προς την Γη. Εκτός και αν ήταν κανένα UFO που έστελνε δέσμη φωτός κάτι που δεν το αναφέρει η Βίβλος και που όμως αν έτσι συνέβαινε θα το βλέπανε και οι άλλοι άνθρωποι. Αλλά δια επιστημονικούς λόγους να υπήρξε άστρο που έδειξε το σπήλαιο της Βηθλεέμ με τέτοια μαθηματική ακρίβεια και σήμερα με τα σύγχρονα όργανα είναι αδύνατος. Οι Παγκόσμιοι Νταβατζήδες Σιωνιστές που κατασκευάσανε τον χριστιανισμό, τον ισλαμισμό και τον ιουδαϊσμό είχαν στο μυαλό τους, ότι ένα ψεύδος για να είναι πιστευτό πρέπει να είναι μεγάλο και άστους να ψάχνονται οι αδαείς αμόρφωτοι. Αλλά άντε να δεχθούμε ότι κάτι σχετικό υπήρχε που έδειξε στους μάγους κάποιο σημείο της Γης και σχετίζεται με την λέξη άστρο.

Εάν επρόκειτο για κάποιο φυσικό άστρο, τίθενται τα παρακάτω ερωτήματα.

1. Η διάρκεια εμφάνισης του άστρου πρέπει να ήταν αρκετή ώστε να προλάβαιναν να κάνουν το μακροχρόνιο ταξίδι τους κάτι που δεν το γνώριζαν εκ των προτέρων. Αφού αναφέρεται ότι ήταν άστρο οι Μάγοι θα έπρεπε να ταξίδευαν μόνον την νύκτα οδηγούμενοι από αυτό.

2. Εάν ήταν φυσικό φαινόμενο, τότε θα ήταν ορατό και από άλλους ανθρώπους, άρα και από τον Ηρώδη, ο οποίος όταν ερώτησε τους Μάγους για το βρέφος και έμαθε περί του άστρου σίγουρα θα ερεύνησε τον ουρανό και προφανώς δεν είδε τίποτα. Αν το έβλεπε δεν θα ζητούσε να τον πληροφορήσουν περί του βρέφους οι Μάγοι κατά την επιστροφή τους.

3. Ένα σημείο-άστρο στον ουρανό δεν προσδιορίζει μια ευθεία. Απαιτείται η παρουσία και δεύτερου σημείου-άστρου για τον προσδιορισμό της ευθείας η οποία υποτίθεται θα έδειχνε το σπήλαιο. Αλλά δεύτερο σχετικό δεν αναφέρεται ότι υπήρχε στον ουρανό με τα υπάρχοντα δισεκατομμύρια άστρων και δεν αναφέρεται ότι εμφανίσθηκε γι’ αυτό τον σκοπό ώστε με το εν λόγω να καθορίζει ευθεία που περνούσε από το σπήλαιο. Αλλά είναι εξωφρενικό και να το σχολιάζουμε. Πάρε το αυγό κούρεψέ το. Τέτοιας ακρίβειας όργανα που θα μπορούσαν να προσδιορίσουν την θέση του σπηλαίου της γέννησης από την εμφάνιση δύο απαραιτήτων άστρων και με τις αποστάσεις τους των άστρων μεταξύ τους και σήμερα ακόμη δεν υπάρχουν.

Η μόνη εξήγηση είτε αρέσει είτε όχι στους χριστιανούς θεολόγους είναι η παρακάτω. Δεν συζητάμε για τους απλούς χριστιανούς γιατί είναι τέτοια η σύγχυση που τους επέβαλαν οι Παγκόσμιοι Πνευματικοί Νταβατζήδες που είναι να τους λυπάσαι.

Ιδού η πραγματική εξήγηση του φαινομένου.

Οι τρεις Μάγοι που αναφέρονται στη γέννηση του Ιησού ήταν και αστρολόγοι. Όταν ομιλούν οι Μάγοι για το άστρο που εμφανίσθηκε στην Βηθλεέμ κατά την περιγραφή των ευαγγελιστών, δεν συνεπάγεται κατ’ ανάγκη ότι αναφέρονται σε φυσικό άστρο το οποίο άλλωστε θα παρατηρούσανε και άλλοι άνθρωποι. Οι Μάγοι όταν λέγουν, ίδωμεν το άστρο αυτού, εννοούσαν ότι γνώριζαν τον αστρολογικό χάρτη ενός ανθρώπου με αναμενόμενα δεδομένα χαρακτηριστικά πχ βασιλέως και αναζητούσαν το νεογέννητο που θα είχε γεννηθεί με το ίδιο αστρολογικό χάρτη με τους ιδιαίτερους αστρολογικούς συνδυασμούς που προβλέπουν ότι θα γεννηθούν ευνοημένα νεογέννητα.

Σύμφωνα με την αστρολογία στη δεδομένη χρονική στιγμή, οι θέσεις των πλανητών και των οίκων την στιγμή της γέννησης προσδιορίζουν τον χαρακτήρα και το μέλλον του ανθρώπου που φέρει τον δεδομένο αστρολογικό αυτό συνδυασμό την στιγμή της γέννησής του.

Αυτό μελετήθηκε επιστημονικά και για το έτος 1982-83 λόγω ευνοϊκών αστρολογικών συνδυασμών το 1982 οπότε και γεννήθηκαν ευνοημένα με προτερήματα παιδιά. Η εν λόγω μελέτη έγινε λανθασμένα. Διότι ενώ το 1982 υπήρξε ευνοϊκός αστρολογικός συνδυασμός και έπρεπε να μελετηθούν τα παιδιά που γεννήθηκαν την εν λόγω ημερομηνία, μελετήθηκαν αυτά που η σύλληψη η γονιμοποίηση του ωαρίου έγινε την εν λόγω ημερομηνία και γεννήθηκαν το 1983. Λάθος μέγα. Θεωρώ ότι υπήρξε προβοκατόρικη παρέμβαση της εκκλησίας . Και βέβαια η μελέτη δεν έδειξε τα αναμενόμενα.

Το ίδιο συνέβη και την εποχή εκείνη αλλά και σε άλλες εποχές οπότε γεννιόνται μεγαλοφυΐες σε ημερομηνίες με χαρακτηριστικούς ευνοϊκούς αστρολογικούς συνδυασμούς. Άλλωστε και σήμερα πολλοί αναφέρονται με την ίδια έκφραση, ότι έχει άστρο, ή είδα το άστρο του, εννοώντας ότι ανέλυσε το αστρολογικό χάρτη κάποιου. Είτε αρέσει στους αδαείς χριστιανούς και τους εμπαθείς θεολόγους του είτε όχι έτσι είναι. Ας διαβάσουν τις αστρολογικές ημερομηνίες που προβλέπουμε τακτικά και θα το διαπιστώσουν και για τον εαυτόν τους.

Οι Μάγοι είχαν όλο το χρόνο στη διάθεσή τους στην πατρίδα τους και μελετώντας τις θέσεις των πλανητών για το μέλλον, να εντοπίσουν μια αστρολογική εικόνα των θέσεων των πλανητών ενός νεογέννητου μέσα από την οποία θα πρόκυπτε, ότι θα είχε χαρίσματα μελλοντικού βασιλέως. Και επειδή εμπλέκονται οι αστρολογικού οίκοι της Γης σχετικά, μπορεί να γίνει με την χρήση τους των αστρολογικών οίκων της Γης, ο εντοπισμό του τόπου γέννησης

Με αυτόν τον προκαθορισμένο αστρολογικό χάρτη, οι Μάγοι προσδιόρισαν την περιοχή της Βηθλεέμ και άλλες σχετικές κοντινές περιοχές  αλλά και τον χρόνο της γέννησης σε αυτήν υποθετικών αρρένων βρεφών για την συγκεκριμένη χρονική στιγμή με χρόνο πρόβλεψης πριν μήνες αλλά και έτη από την γέννηση. Ταξιδέψανε φθάσανε εγκαίρως στην περιοχή της Βηθλεέμ και εάν εντοπίζανε ένα νεογέννητο στη δεδομένη περιοχή και είχε γεννηθεί στη προκαθορισμένη δεδομένη χρονική στιγμή, αυτό θα έφερε τον αστρολογικό χάρτη της στιγμής εκείνης που ήταν προκαθορισμένος από τους Μάγους με τα χαρακτηριστικά του αναμενόμενου βασιλέως.

Το έργο των Μάγων ήταν απλό. Είχαν αρκετό χρόνο στην διάθεσή τους ώστε την δεδομένη και προκαθορισμένη από τον αστρολογικό χάρτη χρονική στιγμή γέννησης του βρέφους να βρεθούν στην ευρύτερη περιοχή της Βηθλεέμ και με επιτόπιο έρευνα να εντοπίσουν το βρέφος ή τα βρέφη που είχαν γεννηθεί την προκαθορισμένη δεδομένη χρονική στιγμή στην περιοχή αυτή. Στους γονείς όλων των βρεφών αυτών τους είπαν ότι επρόκειτο περί χαρισματικών βρεφών. Κάποιο από αυτά μπορεί να ήταν και ο Ιησούς. Η μητέρα που ήταν παρούσα, όταν μεγάλωσε του είπε για το γεγονός, ότι οι Μάγοι προέβλεψαν περί τούτου. Αλλά οι Μάγοι δεν πήγαν μόνον σε αυτόν πήγαν και σε άλλα βρέφη, τα οποία υπόψη φονεύθηκαν από τον Ηρώδη όταν έμαθε την αστρολογική αλήθεια. Ότι ένα από τα παιδιά που γεννήθηκαν την συγκεκριμένη χρονική περίοδο θα γίνει ο βασιλεύς. Αυτός εξέδωσε εντολή να τα φονεύσουν. Διασώθηκε όμως ο Ιησούς στην Αίγυπτο. Υπόψη ότι το Ιησούς προφέρεται στα εβραϊκά Ζεσούα = Ζέους Ζευς.

Έτσι διασώθηκε ότι οι Μάγοι πρόβλεψαν με άστρο την θέση γέννησης του θεού του χριστιανισμού. Τα ίδια είπαν όμως και σε άλλα βρέφη τα οποία φονεύθηκαν. Και σιγά τον θεό, πλαστός και φτιαχτός.