ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΗ ΑΛΗΤΕΙΑ ΙΔΟΥ... ΙΔΟΥ...

5/12: Ο χριστιανισμός είναι δογματική αλητεία, δογματικός ανθελληνικός απόπατος, είναι ένα εννοιολογικό αυθαίρετο και ανθελληνικό δογματικό μαντρί που εγκλωβίζει την σκέψη των αδαών οπαδών του...

 

Χριστιανισμός ο παγκόσμιος δογματικός απόπατος τι μετέτρεψε τους Έλληνες λέοντες της κλασικής εποχής και του Αλεξάνδρου σε πειθήνια δογματικά γιδοπρόβατα αμόρφωτα αδαείς και ανίκανους να αντιδράσουν στις εντολές των Παγκόσμιων Νταβατζήδων Σιωνιστών και των ποιμένων του τσοπάνηδων Ορθοδόξων ιεραρχών. Ορθόδοξοι ιεράρχες εσείς που αισθάνεστε μέσα σας Έλληνες πρώτα αποτινάξει τον δογματικό απόπατο του χριστιανισμού μετατρέψετε τις ψυχές των Ελλήνων γιδοπροβάτων σε ψυχές λεόντων και αναδειχθείτε ήρωες της Ελληνικής Εθνικής Θρησκείας του Δωδεκάθεου

Έλληνες αποτινάξετε την δογματική αλητεία το δογματικό μαντρί του χριστιανισμού. Με την δογματική αλητεία διατηρεί τους οπαδούς του εν υπνώσει να παραμένουν γιδοπρόβατα και ετοιμοπόλεμοι εναντίον της Ελεύθερης Σκέψης της Ελληνικής Σκέψης

Εννοιολογική ανάλυση της δογματικής αυθαιρεσίας ανάλυση δόγματος και του λανθασμένου τρόπου σκέψης με καυστικό τρόπο ότι ο δογματικός τρόπος σκέψης υποκρύπτει ψεύδη αφού δεν δύναται να αποδειχθούν..

Έλληνες στα γιδοπρόβατά του ο χριστιανισμός  επιτάσσει όστις σε ραπίσει επί την δεξιάν στρέψων αυτού και την αριστερά και οιδέτε και επιβάλει το δίλημμα του παραδείσου ή κόλασης.

Κόλαση ή  παράδεισος, έτσι φέρανε την Ελλάδα από 100 εκατομμύρια την κλασική εποχή σε 10 σήμερα. Και όχι μόνον, το χειρότερο αυτοί οι εθνοπροδότες φέρανε τον απλό σε επίπεδο να μη ιδού η δογματική αλητεία. Το άρτο ημών τον επιούσιο λέει αλλά έτσι γίναμε δούλοι σκλάβοι και αυτό για να πάνε στον παράδεισο. Αλλά λέει και αλλού ότι και όλα τα υπάρχοντα σου να πουλήσεις δηλαδή να μη έχεις ουδέν μέσον επιβίωσης δηλαδή να πεθάνεις αν δεν έχεις τα προς το ζειν οι γυναίκες δεν κάνουν παιδιά ή σημερινή γονιμότητα έφθασε το χειρισμό επίπεδο και πάλι δεν θα πας στον παράδεισο. Πέθανε εσύ και μετά στα παπάρια μας. Γαμηθήτωσαν ο Γιαχβέ και οι υιοί αυτού. Όλη ή ιεραρχία στην κρεμάλα δια τα πνευματικά εγκληματικά δόγματα που εφαρμόζει τα οποία δεν πρόκειται να αλλάξουν παρά μόνον με οικουμενική σύνοδο Οι Νταβατζήδες Σιωνιστές ελέγχουν τις αποφάσεις και παίζουν το νταούλι και οι μαϊμούδες χορεύουν οι ιεράρχες αυτά τα εννοιολογικά πνευματικά κατακάθια μαριονέτες. Οι ανθέλληνες οι οποίοι εφαρμόζουν την χριστιανική παγκοσμιοποίηση

 Έλληνα είσαι λέων το αποδεικνύει η ιστορία σου και τα μέγιστα πολεμικά και πνευματικά κατορθώματά κατασπάραξε τις μαριονέτες ποιμένες Τσοπάνηδες και τους Νταβατζήδες του Σιωνιστές και αναδείξου ο κυρίαρχος βασιλεύς λέων. Εκδικήσου τους πολιτικούς προδότες οι οποίοι δημιούργησαν πνευματικά μαντριά για να σε σαλαγάνε εκδικήσου.

Συνέλληνες μόνον έτσι θα ανορθωθεί ή Ελλάς. Φωτιά και τσεκούρι στους προσκυνημένους Κολοκοτρώνης

Όλες οι μονοθεϊστικές θρησκείες σκοπό έχουν τον ποδηγέτηση της ανθρωπότητας είναι εβραιοσιωνιστικής προέλευσης και σκοπό έχουν τον εξανδραποδισμό και αφανισμό της ανθρωπότητας για την έλευση του εβραιοσιωνισμού με νταβατζήδες Σιωνιστές. Δεν υπάρχουν στο κόσμο στο σύμπαν διλήμματα μόνον συνεχείς καταστάσεις και τα διλήμματα είναι επινοήσεις  απατεώνων για την τρομοκρατία των ανόητων και αδαών γιδοπροβάτων του χριστιανισμού.

 

Από το Νεότερο Εγκυκλοπαιδικό Λεξικό του Ηλίου αντιγράφουμε Τι σημαίνει είδωλο και τι ειδωλολατρία.

Είδωλον. Μορφή, ομοίωμα. Εικών εξ’ αντανακλάσεως ή διαθλάσεως του φωτός εις το ύδωρ ή κάτοπτρον. Την εις την διάνοιαν εικόνα, την ιδέαν, την έννοιαν, ιδίως στους Στωϊκούς, επίσης φάντασμα του νου, φαντασία(Πλάτωνος Φαίδων 66) εν αντιθέσει προς το αληθές. Εις τους μεταγενεστέρους εσήμαινεν ομοιώματα, αγάλματα θεών λατρευομένων υπό των εθνικών.

Θρησκειολογία. Είδωλα απεκλήθησαν διάφορα αντικείμενα, εις τα οποία επίστευον οι πρωτόγονοι άνθρωποι ότι υπάρχει κάποια υπεράνθρωπος δύναμις δεσπόζουσα της ζωής και κυριαρχούσα επί της τύχης των ανθρώπων.

Φιλοσοφία. Εκ της Πλατωνικής αντιλήψεως του ειδώλου ως φαντασίας εις αντίθεσιν προς το πραγματικόν, το αληθές, προήλθον εις την νεωτέραν φιλοσοφία...

Φυσική. Εις την οπτικήν ονομάζεται είδωλον ενός φωτεινού σημείου, η δια φακών ή κατόπτρων επιτυγχονομένη συνένωση των φωτεινών ακτίνων, αι οποίαι εκπορεύονται από το σημείο αυτό εις έτερον σημείον.

Ειδωλολατρία. Η λατρεία των ειδώλων τα οποία θεωρούνται όχι απλώς ως σύμβολα αλλ’ ως αυτή αύτη η θεϊκή δύναμις. Η λατρεία που απονέμεται από τον πρωτόγονο άνθρωπον εις τα εξ οιασδήποτε ύλης, ξύλου, λίθου, μετάλλου και άλλων ουσιών παντοειδή και ποικιλόμορφα ομοιώματα, σαν να είναι αυτά έμψυχοι μορφαί ή εικόνες της θεότητος, εις τας οποίας υπάρχουν μυστηριώδεις δυνάμεις.

1. Κάθε Έλληνας, οποιοδήποτε κόμμα ακολουθεί οφείλει να είναι πρώτα Έλληνας και μετά οτιδήποτε άλλο πιστεύει. Είναι δικαίωμα του καθενός να ακολουθεί την θρησκεία που επιθυμεί.

2. Η ορθόδοξη εκκλησία αποδέχεται και πιστεύει ότι οι χριστιανοί πρέπει να είναι πρώτα χριστιανοί και μετά Έλληνες με ότι συνεπάγεται και δεν αφίσταται από αυτό δογματικά.

3. Κάθε Κυριακή όλοι οι ιερωμένοι αναφωνούν στις εκκλησίες το «και δόξαν λαού σου Ισραήλ», ποτέ το «και δόξαν λαού σου Ελλάδος».

4. Τη Κυριακή της Ορθοδοξίας διαβάζονταν 7 αναθεματισμοί κατά των Ελλήνων, του Ορθού Λόγου, των Φιλοσόφων, του Πλάτωνα και δεν καταργήθηκαν, έστω και αν τυπικά μερικοί δεν διαβάζονται, ισχύουν ακόμη, διότι μόνον οικουμενική σύνοδος μπορεί να τους καταργήσει. Στις επικήδειες τελετές αναφωνούν «εν κόλποις Αβραάμ αναπαύσε». Είναι ή δεν είναι υποχείριοι και εντολοδόχοι του διεθνούς Σιωνισμού.

5. Κάθε Κυριακή στην λειτουργία αποδέχονται όχι συμβολικά, αλλά οντολογικά ότι μετατρέπουν άρτο σε σώμα-σάρκα και οίνο σε αίμα του «θεού» τους. Δηλαδή βλέπουν, πίνουν και τρώνε οίνο και άρτο και πιστεύουν, το τονίζουμε ιδιαιτέρως όχι συμβολικά, αλλά ότι τρώνε το σώμα-σάρκα και πίνουν το αίμα του ιδρυτού της χριστιανικής θρησκείας όπως ρητά στο μυστικό δείπνο δήλωσε και τέλεσε. Αυτοί συνεπώς μόνοι τους γίνονται κανίβαλοι του θεού τους. Και βεβαίως είναι μαγεία και μάλιστα μαύρη μαγεία το όλο τελετουργικό.

6. Οι αυθαιρεσίες και τα αναπόδεικτα δόγματα του χριστιανισμού και η απαρέγκλιτη τήρησής τους αλλά και από τα σχετικά της ανακοίνωσης του Πειραιώς αποδεικνύουν ότι είναι εννοιολογικοί παραχαράκτες και σοφιστές. Όλη η θεολογία είναι παρμένη εν πολλοίς από την Ελληνική Θρησκεία όπως και ο συμβολικός αριθμός δώδεκα από την Ελληνική θρησκεία. Όλα αυτά καταστρατηγήθηκαν και παραποιήθηκαν για να αποδείξουν ότι ο ιδρυτής του είναι θεός. Αυτοί είναι ειδωλολάτρες γιατί πιστεύουν αυθαίρετα ότι ο ιδρυτής του ένας απλός άνθρωπος υπήρξε θεός. Αν οι χριστιανοί αποκαλούν θεό τον ιδρυτή του τότε θεός είναι και κάθε άνθρωπος. Αντίθετα προς τη δογματική αυτή αυθαιρεσία του χριστιανισμού υπάρχουν οι αρχές, τα αξιώματα, ο Ορθός Λόγος και η επιστημονική ανάλυση και μεθοδολογία του Ελληνισμού, για την προσέγγιση της αλήθειας.

7. Οι δώδεκα απόστολοι είναι αντιγραφή των δώδεκα Ολύμπιων θεών, η δε Παλαιά και Καινή Διαθήκη είναι όντως η παρακαταθήκη του θεού, αλλά ποίου θεού, δεν έχει όνομα ο θεός; Δεν τολμούν να το ψελλίσουν, το γράφει όμως η λέξη ΔΙΑ-θήκη. Η παρακαταθήκη του θεού ΔΙΑ το όνομα του οποίου εκμεταλλευθήκαν για να επιβάλλουν δια της βίας την νέα θρησκεία των αδαών αμνοεριφίων κατ’ αντίθεση με την πλέον αληθή θρησκεία-κοσμοαντίληψη που ποτέ διατυπώθηκε παγκοσμίως και διαχρονικά με την Πλατωνική θεολογία και τον μετέπειτα Νεοπλατωνισμό. Ας μας πουν ποιο είναι το όνομα του θεού που πιστεύουν. Η απάντηση είναι ο Θεός, αλλά ο θεός είναι επίθετο και έχει όνομα. Δεν τολμούν να το διατυπώσουν. Ας το γνωρίσουν όλοι οι οπαδοί του. Είναι το όνομα Γιαχβέ όπως αποκαλείται στη Παλαιά ΔΙΑθήκη το πόρνο, αιμοσταγές και ανθελληνικό βιβλίο απαύγασμα της στάθμης αυτών που το δημιούργησαν.

8. Ότι διατύπωσαν πριν 1700 παραμένουν αναλλοίωτα ως θεόπνευστα αμαθών και αμόρφωτων γεννώμενοι γελοίοι από τα σημερινά πορίσματα της επιστήμης. Οι προφητείες οι περισσότερες ανοησίες, χωρίς χρονικό προσδιορισμό δεν είναι προβλέψεις αλλά εν πολλοίς αυτοεκπληρούμενες αλήθειες.

9. Ανεξιθρησκία βεβαίως. Αλλά εμείς δεν κάνουμε προσηλυτισμό. Ο ΔΙΑΣ αποκαλείται θεός της Ανωτέρας Συνειδήσεως και της Θείας Πνευματικής Ελευθερίας, δηλαδή δεν επιτρέπει τον προσηλυτισμό, εν αντιθέσει προς τους χριστιανούς οι οποίοι βομβαρδίζουν τους Έλληνες από μικρά παιδιά με τις ανοησίες τους και ουδείς τολμά να τους σταματήσει. Να αποδείξουν την αλήθεια των διδαχών του. Μία λέξη έχουνε την αγάπη και την σοφία του κόσμου την διατυπώσανε σε δέκα εντολές περιληπτικά και σε 500 σελίδες αναλυτικά. Ο Ελληνισμός όχι μόνο γνώριζε την αγάπη αλλά είχε και έχει αρετές που ούτε ακόμη και τώρα δεν έχουν ανακαλύψει οι ιδρυτές του χριστιανισμού και οι οποίες δεν αναλύονται εδώ.

10. Το πρότυπο του χριστιανισμού είναι το αμνοερίφιο, πτωχός χωρίς πλούτο. Μόνο έτσι υπάρχει πιθανότητα να πάει στον παράδεισο χωρίς ούτε και τότε να είναι βέβαιος, όπως ρητά δήλωσε ο ιδρυτής του. Και ιδού τα αποτελέσματα, χρεοκοπήσαμε διότι ο Έλλην χριστιανός δεν είχε αντιστάσεις να τιμωρήσει. Το πρότυπο του ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ είναι η θέωση, η ζωική, η ψυχική, η διανοητική και νοητική δύναμη η οποία οδηγεί στην ανέλιξη και δημιουργία λεόντων, ηρώων, ημιθέων, και θεών.

11. Τον έρωτα, το θέατρο, την καλλιτεχνία και ότι το ανώτερο το κάνανε αμαρτία. Καταστρέψανε ως άχρηστα εκατομμύρια τόμους συγγραμμάτων.

12. Όταν οι ιεράρχες δηλώνουν ότι είναι πρώτα χριστιανοί και μετά Έλληνες, όπως δηλώνουν ανάλογα και οι χριστιανοί άλλων εθνοτήτων, αυτό δείχνει έναν παγκόσμιο εθνισμό. Ο χριστιανισμός υπήρξε η πρώτη παγκοσμιοποίηση και ισχύει και σήμερα. Υπακούνε και εκτελούν τις εντολές Παγκόσμιων Πνευματικών Νταβατζήδων με γνωστό το όνομα, το οποίο επιβλήθηκε και εδραιώθηκε με τα αυθαίρετα, αναπόδεικτα και ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΑ δόγματα του χριστιανισμού και με τις οικουμενικές συνόδους. Είναι ή όχι ανθέλληνες, είναι ή όχι εννοιολογικοί παραχαράκτες. Σεβόμαστε τις πεποιθήσεις τους αλλά να μας βγαίνουν και από πάνω με αυτήν την εννοιολογική αυθαιρεσία και απάτη πάει πολύ, με την κυριολεξία της λέξης. Οικουμενική απόφαση είναι δυνατόν να αλλάξει μόνον με νέα οικουμενική σύνοδο η οποία εκ των πραγμάτων είναι αν όχι αδύνατη, πολύ δύσκολή. Η τελευταία έγινε πριν 500-700 έτη περίπου.

Για αναλυτικότερη ενημέρωση ας ανατρέξουν οι αναγνώστες σε σχετικά θέματα του ιστοτόπου και αν μας αποδείξουν λάθος σε ότι γράψαμε θα το παρουσιάσομε σε περίοπτη θέση.