ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΗ ΑΛΗΤΕΙΑ ΙΔΟΥ... ΙΔΟΥ...

4/12: ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΙΔΟΥ ΙΔΟΥ!!! Η εξήγηση του υπερφυσικού θαύματος!!! αφής του φωτός στον υποτιθέμενο τάφο του Ιησού.   

Πρέπει να διασαφηνίσουμε την έννοια της ανάστασης διότι χρησιμοποιείται διλημματικά και με σοφιστεία από τους χριστιανούς. Να δώσουμε τον ορισμό της ανάστασης. Δηλαδή ποίου. Προφανώς ενός νεκρού. Ενός πραγματικά νεκρού και όχι φαινομενικά νεκρού που αποτελεί νεκροφάνεια με πολύ αργούς ρυθμούς καρδιάς που να φαίνεται νεκρός χωρίς να δείχνει ότι αναπνέει. Παράδειγμα από την φύση η χειμερία νάρκη πολλών ζώων. Φαίνονται καθόλα νεκρά αλλά δεν είναι. Σε αυτήν την κατάσταση περιπίπτουν πολλοί σήμερα αποκαλούμενοι μάγοι για πολλές ημέρες και μήνες παραμένουν θαμμένοι μέσα στη γή και μετά ανασύρονται ζωντανοί. Αυτά τα κοινά φαινόμενα συμβαίνουν στις Ινδίες με παράδοση αλλά και στην Αίγυπτο και Ελλάδα. Στο Ισραήλ δεν συμβαίνανε  και προσπαθούσαν να τα μιμηθούν με άλλους τρόπους. Αυτοί τα γίνονται διότι δε έχουν πεθάνει, ο οργανισμός τους ζει αλλά σε αργούς ρυθμούς.

Αυτό το γεγονός  προσπάθησαν να εφαρμόσουν οι κοινοί απατεώνες παγκόσμιοι νταβατζήδες της εποχής του Ιησού μη μπορώντας να κάνουν τα θαυμάσια αυτά των Ινδών των Αιγυπτίων και Ελλήνων αλλά με απάτη. Αφού έφαγε ο Ιησούς το ξύλο της αρκούδας σε λίγες ώρες τον κατεβάσανε Πέμπτη βράδυ ημιθανή από τον σταυρό και χωρίς να του σπάσουν τα πόδια όπως κάνανε στους άλλους σταυρωμένους και την επομένη ημέρα βράδυ Παρασκευής πήγαν να τον πάρουν με την ιδέα ότι δεν πέθανε και το Σάββατο να τον παρουσιάσουν ως ζωντανό. Αλλά ο άνθρωπος πέθανε δεν άντεξε. Διαφημίζανε ότι την τρίτη ημέρα μετά 3 24ωρα θα ανασταινόταν ενώ παρέμεινε θαμμένος 35 περίπου ώρες μόλις 1,5 ημέρα στην πραγματικότητα. Όχι μόνο δεν πέθανε καθότι ο θάνατος διαπιστώθηκε με κέντημα λόγχης και εξήλθε το ιατρικό παράδοξο αίμα και ύδωρ. Η ροή του αίματος δείχνει ότι λειτουργούσε η καρδιά και το νερό επειδή αίμα και ύδωρ αναμειγνύονται είναι απόδειξη απάτης. Και δεν πέθανε επί του σταυρού και δεν αναστήθηκε εικονικά όπως συνέβαινε στις Ινδίες Αίγυπτο και Ελλάδα ενώ είχε πεθάνει μετά από ολίγες ώρες στον τάφο φυσικά.

Γιατί δεν το αφήσανε 30-40 ημέρες εικονικά νεκρό όχι σε κενοτάφιο αλλά σκεπασμένο με χώμα όπως κάνουν στις Ινδίες Αίγυπτο και Ελλάδα και να είναι το θαύμα η μεγίστη δήθεν απόδειξη ότι είναι θεός και μάλιστα ομοούσιος με την Άρρητο Αρχή που αποκαλέσανε πατέρα του το εννοιολογικό τερατούργημα η μεγίστη απάτη των απατεώνων ιεραρχών και ιουδαιοχριστιανών του παγκόσμιου ιερατείου των Νταβατζήδων του Σιωνιστών και γίνονται καταγέλαστοι στους μορφωμένους και φιλοσοφημένους επιστήμονες. Έχουν όμως οπαδούς αμόρφωτους πολλούς και τους δώσανε δύναμη εξουσίας να ελέγχουν την μειοψηφία των φιλοσοφημένων με την ισότητα. Ίσοι οι αμόρφωτοι αδαείς ηλίθιοι άγριοι βάρβαροι και ζώα με τους μορφωμένους η ξεφτίλα της διανόησης. Καταισχύνη Έλληνες, η μεγίστη καταισχύνη και ανεχόμαστε 2000 έτη την απάτη της ανάστασης Ιησού και των Παγκόσμιων Νταβατζήδων  του Ιουδαϊκού Σιωνιστικού Ιερατείου.

Αλλά διερωτόμαι ποιος και γιατί επινόησε την όλη χριστιανικά απάτη. Ένα εννοιολογικό φασισμό πλάνη των αμόρφωτων. Από ανθρώπους η μεταφυσικές δυνάμεις; Η διαχρονικότητα  της εξέλιξης αποδεικνύει δύναμη και ιερατείο που κυβερνά το κόσμο εκ του αφανούς. Αυτές είναι εννοιολογικές απάτες του χριστιανισμού.

Με την υπόθεση της απάτης της ανάστασης οι νταβατζήδες του χριστιανισμού αποκάλεσαν θεό τον Ιησού. Αλλά αυτό δεν συνέβη με κανένα θεό. Ουδείς γήινος άνθρωπος ορίζεται, αποκαλείται ή είναι θεός. Μόνον μετά θάνατον ανελισσόμενοι φθάνομε σε ανώτερες βαθμίδες θεοποίησης και τέλος γίνονται  θεοί κάποιοι πολύ ολίγοι. Οι θεοί είναι εσαεί όπως και οι ψυχές αθάνατοι. Ουδείς θεός θνήσκει για να αναστηθεί αλλά και δεν το κάνει ποτέ αυτό για να αποδείξει την θειότητα του ούτε και δύναται να το κάνει. Φρενοκομείο και ευνουχιστήριο ο χριστιανισμός.

     

Ιδού η προσωπική μας εκδοχή της χωρίς εξωτερική φλόγα αφής των δύο δεσμών κεριών στον υποτιθέμενο τάφο του Ιησού με λεπτομέρεια. Γιατί έχει δύο δέσμες κεριών στα χέρια του ο Πατριάρχης. Διότι στη μία τα ελεύθερα φυτίλια είναι εμποτισμένα με υπεροξειδική χημική ουσία και στην άλλη είναι εμποτισμένα με αναγωγική χημική ουσία. Ο Πατριάρχης φέρει σε επαφή εντός του τάφου τα φυτίλια των δύο δεσμών προκαλείται έτσι αυτόματα βίαιη αντίδραση μεταξύ της υπεροξειδικής και αναγωγικής χημικής ουσίας λόγω του υπεροξειδικού δεσμού, η οποία προκαλεί ισχυρότατη εξώθερμο αντίδραση με άνοδο της θερμοκρασίας των φυτιλιών άνω της θερμοκρασίας ανάφλεξής τους, η οποία προκαλεί έτσι αυτανάφλεξη των φυτιλιών των δύο δεσμών κεριών. Την αναφέρουμε με λεπτομέρεια για όσους δεν είναι χημικοί επιστήμονες.

Και αφού γίνεται το άναμμα της δέσμης κεριών αυτόματα από μόνο του, γιατί δεν επιτρέπουν να παρευρεθούν μέσα την στιγμή εκείνη επιστήμονες Φυσικοί Χημικοί να παρακολουθήσουν και να ερευνήσουν το φαινόμενο; Τι τους εμποδίζει. Φοβούνται μήπως χαλάσει η συνταγή και δεν επαναληφθεί ή δεν το ξανακάνει το «θαύμα» του ο Θεός; Μόνος του είναι μέσα κεκλισμένων των θυρών ο Πατριάρχης. Ουδείς επιτρέπεται να εισέλθει. Το άναμμα της δέσμης των κεριών δεν γινότανε από ανέκαθεν, αλλά προέκυψε και καθιερώθηκε τα τελευταία χρόνια.

Άναψε η δέσμη κεριών μόνη της χωρίς άλλο φως και ιδού η απόδειξη ο Θεός τους είναι ο αληθινός δήθεν. Έσκασε ο Θεός να ανάψει το φως για να δηλώσει την παρουσία του εκεί αφού είναι πανταχού παρόν. Άναψε το φως με απάτη όπως και με την απάτη του πολλαπλασιασμού των πέντε άρτων και τριών ψαριών δημιουργία ύλης εκ του μηδενός χόρτασε όλο το χωριό ώστε να αποτελούν απόδειξη της θειότητας. Αυτό είναι το επίπεδό του. Αλλά δεν είναι έτσι. Είναι μια απάτη διότι δεν επιτρέπουν την είσοδο σε άλλα πρόσωπα στο κλισμένο τάφο και μετά να περιγράψουν πως συνέβη το τάχα υπερφυσικό γεγονός. Θα συνηγορούσε υπέρ του χριστιανισμού καλύτερα η ελευθέρα είσοδος παρά έτσι όπως γίνεται. Τους είπε ο Θεός να μη παρευρίσκεται ουδείς άλλος διότι δεν θα επαναλάβω το θαύμα;

Υπάρχουν πολλοί τρόποι να ανάψει φυτίλι από μόνο του. Ένας που μου έρχεται στο μυαλό είναι με την χρήση οξειδωτικών και αναγωγικών ουσιών εν αναμείξει σε κατάλληλες συγκεντρώσεις με καταλύτες δια την επιτάχυνση και ρύθμιση του χρόνου αυτανάφλεξης. Αλλά ακόμη και με υπεροξείδια περισσότερο δραστικά μπορεί να γίνει αυτανάφλεξη με ρύθμιση των συγκεντρώσεών τους στο φυτίλι με τα οποία είναι εμποτισμένο με αυτά όταν η θερμοκρασία της εξώθερμης αντίδρασης υπερβεί την θερμοκρασία αυτανάφλεξης του φυτιλιού των κεριών.