ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΗ ΑΛΗΤΕΙΑ ΙΔΟΥ... ΙΔΟΥ...

3/12: Ο χριστιανισμός μετέτρεψε τους Έλληνες λέοντες σε αγέλη γιδοπροβάτων ανίκανα να αντιδράσουν στις ανθελληνικές επιταγές των τσοπάνηδων ποιμένων του χριστιανισμού...

Η Ελλάδα για να ευημερήσει χρειάζεται έναν αρχή νταβατζή από την Τρούμπα μόνον έτσι θα γίνει η κυρία του εαυτού της και δεν θα έχει κανέναν νταβατζή ξένο οι οποίοι απειλούσαν και απειλούν κάθε πρωθυπουργό της Ελλάδος με το πιστόλι στον κρόταφο χωρίς να μπορεί να πει λέξη και οι οποίοι εκτελούν εντολές τους εντολές των παγκόσμιων νταβατζήδων

Όλοι υποκλίνονται στα γιδοπρόβατα τα οποία ψηφίζουν και αποφαίνονται επί θεμάτων που πλήρως αγνοούν και τις ομιλίες ειδικών  δεν αντιλαμβάνονται τα γιδοπρόβατα. Οι ελεύθεροι ενάρετοι της ανώτερης πνευματικής ηγεσίας απουσιάζουν και μόνον μαριονέτες πνευματικοί εγκάθετοι του συστήματος του χριστιανισμού με λογοπαίγνια εννοιολογικά οι παραχαράκτες και σοφιστές ποδηγετούν τα γιδοπρόβατα. Δεν αισχύνονται οι εννοιολογικοί παραχαράκτες οι οποίοι ως ποιμένες τσοπάνηδες σαλαγάνε τα γιδοπρόβατα μέσα στο μαντρί. Εξαιτίας αυτών των γιδοπροβάτων ή Ελλάς υφίσταται αυτά τα επώδυνα και βυθίζεται στο χάος. Όλα τα κόμματα λίγο ή πολύ είναι ένοχα. Ε λοιπόν ένας σωστά σκεπτόμενος Έλλην που θέλει να βοηθήσει την Ελλάδα οφείλει να σκέφτεται ορθά χωρίς τα δόγματα του χριστιανισμού το εβραϊκό σιωνιστικό υποχείριο ή πόρνη των Παγκόσμιων Νταβατχηδων Σιωνιστών ναι με πόρνες ιεράρχες διότι δεν ορθώνουν ορθολογικό ανάστημα στους νταβατζήδες τους ενώ το γνωρίζουν αυτό και όλα όσα γράφωμεν ότι είναι ορθά. Και εμείς προσπαθούμε με καυστική γλώσσα να συνεγείρομε την ανώτατη πνευματική ηγεσία της Ελλάδας αυτή  κωφεύει φοβάται αντί ως λέοντες να ορθώσουν ανάστημα. Τα υποχείρια αναγόρευσαν τον κατ’ επίφαση ιδρυτή του σε Θεό ομοούσιο με την Ανώτατη Αρχή την Άρρητο Αρχή. Ή ξεφτίλα  της σωστής διατύπωσης των εννοιών.

Παραθέτουμε δώδεκα θεολογικά παραδείγματα, για να καταλάβουμε ποιοι είναι οι ειδωλολάτρες και ποια θρησκεία είναι ειδωλολατρία. Η Ελληνική Εθνική Θρησκεία ή ο Χριστιανισμός.

1. Η Φιλοσοφία οι Επιστήμες και η Θεολογία είναι επιτεύγματα των Ελλήνων. Ως αρχές στηρίζονται σε αξιώματα και ως μεθοδολογία έχουν τον Ελληνικό Ορθό Λόγο, τον ορθολογισμό την έλλογο πεποίθηση. Στο αξίωμα η απάντηση είναι μία και καθολική χωρίς εξαιρέσεις εύκολα ελέγξιμη. Συνεπώς οι Έλληνες είχαν επίγνωση ότι δεν λάτρευαν τα αγάλματα για θεούς αλλά τους αναπαριστάμενους θεούς όπως διατυπώνεται αυτό από όλους. Ο Ηράκλειτος είπε: «Όσοι λατρεύουν τ’ άψυχα για θεούς δεν διαφέρουν από κάποιον που πιάνει συνομιλία με τους τοίχους». Στο χριστιανικό δόγμα με την άλογο πίστη «πίστευε και μη ερεύνα», οι απαντήσεις είναι πολλαπλές, χωρίς να αποδεικνύεται ποια είναι η αληθής, ποια είναι ή όχι η πραγματική. Επειδή η επιλογή είναι τουλάχιστον αυθαίρετη, στατιστικά οι μισές τουλάχιστον δογματικές θεολογικές θέσεις είναι λανθασμένες και συνεπώς έχουμε ειδωλολατρία.

2. Στο Βυζάντιο επί ένα και πλέον αιώνα κράτησε η διαμάχη μεταξύ εικονοκλαστών και εικονομάχων. Αυτή καθαυτή η δογματική αυτή διαφορά προκάλεσε πολεμική διαμάχη θρησκευτικής λατρείας μεταξύ των αναπαριστάμενων προσώπων ή των των ίδιων των υλικών των εικόνων τους. Ειδωλολατρική διαμάχη.

3. Τεμάχια εικόνων, σταυρών και σταυροί χρησιμοποιούνται για φυλακτά. Οστά αγίων για την καθαγίαση των εκκλησιών και χρήση λατρείας. Υπάρχουν μάλιστα και ειδικές προσευχές προκειμένου να προσδώσουν σ’ αυτά μεταφυσικές ιδιότητες. Είναι ειδωλολατρία.

4. Ο Χριστιανισμός πιστεύει ότι ο άρτος και ο οίνος μετατρέπεται με την λειτουργία σε σάρκα και αίμα του ιδρυτή της. Χρησιμοποιείται ως θαυματουργικό με μεταφυσικές ιδιότητες. Είναι ειδωλολατρία γιατί παραμένουν άρτος και οίνος.

5. Ο αγιασμός των υδάτων. Χρησιμοποιείται ως θαυματουργικό με μεταφυσικές ιδιότητες. Είναι ειδωλολατρία γιατί παραμένει κοινό ύδωρ.

6. Ο Χριστιανισμός ταύτισε το επίθετο με το όνομα και το θεός το έκανε Θεός ως όνομα της Άρρητης Αρχής. Ενώ η Άρρητη Αρχή το όντως Όν, το Εν στην Ελληνική Θρησκεία είναι ακατάληπτο είτε αποφατικά είτε καταφατικά, ο Χριστιανισμός στο Θεό του δίδει αυθαίρετα συγκεκριμένες καταληπτές ιδιότητες και συγχρόνως τον αποκαλεί ακατάληπτο. Του αποδίδεται αυθαίρετη ψευδής εικόνα. Είναι ειδωλολατρία.

7. Ο Χριστιανισμός πιστεύει ότι ο ιδρυτής της, ένας άνθρωπος είναι υιός του Θεού ομοούσιος με τον «πατέρα» του, χωρίς να γνωρίζει ποιες είναι οι ιδιότητες του ακατάληπτου Θεού της. Ο ιδρυτής της είναι ένα ψευδές είδωλο θεού και η λατρεία του ειδωλολατρία. Άνθρωπος ως υιός του Θεού δεν υπήρξε ποτέ, ούτε και ποτέ θα υπάρξει, διότι είναι δύο διαφορετικά ασύμβατα μεταξύ τους ενεργειακά πεδία. Είναι ειδωλολατρία.

8. Οι δώδεκα απόστολοι και οι άγιοι λατρεύονται σαν Θεός. Είναι ειδωλολατρία γιατί είναι άνθρωποι και όχι Θεός. Είναι ειδωλολατρία.

9. Η μητέρα του ιδρυτή της λατρεύεται σαν μητέρα του Θεού. Η εννοιολογική παρανόηση και η ειδωλολατρία στο έπακρο.

10. Η φλεγόμενη και μη καιόμενη βάτος δεν αποτελεί απόδειξη του Θεού αφού ουδείς τον είδε ή τον γνωρίζει ώστε να υπάρξει ταυτοποίηση. Είναι ειδωλολατρία.

11. Ένα τυχαίο πουλί που πετούσε ταυτίστηκε με το χριστιανικό άγιο πνεύμα «εν είδη περιστεράς». Εκτός του ότι δεν γνωρίζουμε τι είναι ακριβώς το «άγιο πνεύμα», ένα περιστέρι δεν είναι το «άγιο πνεύμα». Είναι ειδωλολατρία.

12. Ανάσταση του νεκρού σώματος του ιδρυτή της. Και πού πήγε. Στους ουρανούς πως έζησε. Νεκρός είναι αυτός που δεν επανέρχεται στη ζωή. Αν επανήλθε στη ζωή τότε δεν ήταν νεκρός. Έγινε ότι γίνεται σε κάθε άνθρωπο που πεθαίνει. Βγήκε η ψυχή του. Όλα τα οργανικά υλικά σώματα των όντων είναι φθαρτά. Αφού ένα νεκρό σώμα λατρεύεται σαν αναστημένο είναι ειδωλολατρία.