ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΗ ΑΛΗΤΕΙΑ ΙΔΟΥ... ΙΔΟΥ...

2/12: Όλοι οι χριστιανοί δηλώνουν τρομοκρατημένοι πρώτα ο Θεός και δόξα τω Θεώ. Πρώτα εμείς οι άνθρωποι πρώτα και δόξα σε σένα Έλληνα, μη σου κλέβει την δόξα  ο χριστιανικός Θεός Γιαχβέ διότι είναι ένα φανταστικό είδωλο δημιούργημα των Παγκόσμιων Νταβατζήδων Σιωνιστών...

 

Άκουσον άκουσον Συνέλληνα το χριστιανικό ανθελληνικό δόγμα πρώτα ο Θεός. Πρώτα εμείς οι άνθρωποι πρώτα η Ελεύθερη Σκέψη της πνευματικής αριστείας και μετά η σκέψη των αμόρφωτων χριστιανικών γιδοπροβάτων και του ανύπαρκτου θέου Γιαχβέ, διότι αυτός υπονοείται με το όνομα Θεός ο ανύπαρκτος χριστιανικός θεός Γιαχβέ κατασκεύασμα των Παγκόσμιων Νταβατζήδων Σιωνιστών δεν υπάρχει ο Θεός έτσι όπως περιγράφεται χριστιανικά υπάρχει ο αιθέρας των Ελλήνων που η επιστήμη σήμερα ονομάζει  σκοτεινή ύλη και ενέργεια, αυτή είναι η γενεσιουργός αιτία των πάντων ο ελληνικός αιθέρας. Ατρόμητοι και γενναίοι δηλώνουμε Πρώτα εμείς, Πρώτα η Ελεύθερη Ελληνική Σκέψη και μετά ο θεός Γιαχβέ όχι Θεός αυτός στην παγκόσμια ανακύκλωση στα Τάρταρα. Αυτός είναι ο θεός των γιδοπροβάτων των ανόητων των αδαών και των παγκόσμιων πνευματικών εγκληματιών. δογματικός απόπατος. Σε ξένες χώρες ιδού πώς ονομάζεται η Ελληνική λέξη Θεός. Στην Ιταλία Ισπανία dios Γαλλία dieu Πορτογαλία deus Ρουμανία domn zeu Ιρλανδία dia    Ουαλία duw Λετονία dieus Λιθουανία dievas  Φιλιππίνες diyos Βραζιλία deus Μεξικό die.

Ιδού το κατάnτημα εις το οποίο έφερε τους Έλληνες ο Χριστιανισμός να φοβούνται να ομιλήσουν μήπως και παραβούν τις εντολές του Γιαχβέ ή όπως τον ορίζει με το επίθετο Θεός αντί του ονόματος του Γιαχβέ αυτού του φανταστικού ειδώλου των Σιωνιστών νταβατζήδων του χριστιανισμού. Το επίπεδο της Εννοιολογικής Τρικυμίας της Εννοιολογικής παράνοιας να ονομάζει την Άρρητον αρχή το Εν των Ελλήνων με Θεό. Η λέξη θεός καθιερώθηκε από τους Έλληνες προ πολλών χιλιάδων ετών πριν τη εμφάνιση του χριστιανισμού ο οποίος την επέβαλε ή μάλλον οι Παγκόσμιοι Νταβατζήδες του Χριστιανισμού και των μονοθεϊστικών θρησκειών Σιωνιστές την επέβαλαν με την τρομοκρατία τον φόβο της μεταθανάτιας ζωής: κόλαση ή παράδεισος στα αμόρφωτα γιδοπρόβατα τα οποία εξισώνει με την ανώτερη διανόηση και με την χρήση βίας κατέστρεψε ότι το ανώτερο θεολογικά και φιλοσοφικά δημιούργησε ο Ελληνισμός.

 

Την έννοια των θεών, τι είναι δηλαδή οι θεοί προσδιόρισαν οι Έλληνες Φιλόσοφοι από αρχαιοτάτων χρόνων και την εξέλιξαν σε πιο ακριβείς και σαφέστερους ορισμούς με τον Νεοπλατωνισμό. Η Ελληνική Εθνική Θρησκεία δεν έχει δόγματα, αλλά αξιώματα. Η θεολογική της θεώρηση δεν είναι στατική αλλά δυναμική και εξελισσόμενη, όχι όπως η χριστιανική, θεόπνευστη, στατική, αναχρονιστική και εξωπραγματική, η οποία παραμένει η ίδια όπως διατυπώθηκε πριν 1500- 1700 έτη. Η σύγχρονη επιστημονική έρευνα επιβεβαιώνει τα συμπεράσματα της Ελληνικής θεολογίας η οποία με τις επιστημονικές γνώσεις της εποχής, διατύπωσε την Ελληνική κοσμοθέαση και την οντολογική ύπαρξη των θεών της, με φιλοσοφική και ορθολογική τεκμηρίωση.

Ειδωλολατρία δεν υπήρξε στην κλασική Ελλάδα διότι η φιλοσοφική και επιστημονική συγκρότηση των φιλοσόφων δεν επέτρεπε λεκτική, εννοιολογική, νοητική και οντολογική σύγχυση. Δεν επικρατούσε ο άκαμπτος χριστιανικός δογματισμός στον τύπο της λατρείας όπου όποιος δεν υπακούει στο δόγμα αποβάλλεται σαν αιρετικός.

Ο χριστιανισμός αγνοεί και απαξιοί φιλοσόφους που προσέγγισαν το θείο με ορθολογισμό, τις επιστημονικές αρχές και αξιώματα των οποίων, η διεθνής επιστημονική κοινότητα και ο πνευματικός κόσμος εφαρμόζει για την εύρεση της αλήθειας είτε επιστημονικής είτε θεολογικής παρά το γεγονός ότι την απόδειξη εφαρμόζει και ο Χριστιανισμός στη τεκμηρίωση της θεολογίας του έστω και δογματικά.

Το να αποδέχεσαι το δόγμα, ότι ένας άνθρωπος είναι υιός Θεού είναι καταστροφικό για τον άνθρωπο. Αν και ριζωμένο αυτό στα κατώτερα στρώματα και τους αμαθείς εντούτοις βρίσκει ανταπόκριση και σε άλλους μετριοπαθείς και περισσότερο μορφωμένους.

Πως τεκμηριώνεται ότι κάποιος άνθρωπος είναι υιός Θεού. Πως ορίζεται η έννοια της προφητείας, του Θεού και του υιού αυτού. Πως γεγονότα πουλιά φωνές είναι δυνατόν να θεωρηθούν ότι εκπορεύονται από τον Θεό όταν δεν γνωρίζουμε τίποτα περί Θεού. Πότε θεωρείται ότι εκπληρώνεται μια προφητεία και πως θεωρείται ότι εκπληρώνεται μια προφητεία στη συγκεκριμένη περίπτωση και ακόμη στο μέλλον δεν θα ευρεθεί άλλη περίπτωση πιο επακριβής. Καθοριστικός παράγων εκτός της σαφήνειας ορισμού της για να μη είναι μια αυτοεκπληρούμενη προφητεία τίθεται και ο χρονικός προσδιορισμός της διότι στο μέλλον των χιλιάδων και εκατομμυρίων ετών μπορεί να βρεθούν περίπτωσεις που να ταιριάζολύν καλύτερα στην προφητεία, και τότε τι επιλέγουμε.

Φοβάται ο Θεός τον άνθρωπο; Παλινωδεί ο Θεός; Άλλοτε στέλνει αγγέλους για βοήθεια και άλλοτε τον δοκιμάζει κατά περίπτωση. Πως τεκμηριώνεται ότι έτσι εμφανίζεται και ενεργεί ο Θεός και δεν είναι αυτά ανθρώπινα κατασκευάσματα και αποκυήματα φαντασίας ή εκ του πονηρού προερχόμενα.

Ο υιός του Θεού έχει καθορισμένες ιδιότητες. Όταν αγνοούμε τις ιδιότητες του Θεού πατέρα πως γνωρίζουμε του ομοούσιού του Θεού. Ουδείς άνθρωπος τον γνωρίζει. Διάφορα μαγικά που κάνουν κάποιοι ποιο θαυμαστότερα δεν τεκμηριώνουν ότι είναι υιοί Θεού και αυτοί; Δεν υπάρχει εξαίρεση. Υιοί Θεού δεν γεννώνται σαν άνθρωποι.

Οι θεοί είναι αθάνατα όντα. Δεν πεθαίνουν. Αυτό σημαίνει ότι δεν υφίστανται καμία από τις υλικές μεταβολές των ανθρώπων και παραμένουν αμετάβλητοι και οι ίδιοι ως έχουν, συνεπώς δεν μπορεί κατ΄ ουδεμία έννοια να μεταβληθούν σε ανθρώπους αφού είναι αμετάλλακτοι γιατί τότε παύει να ισχύει η αθανασία τους. Η ιστορία της κιβωτού είναι κλεμμένη και για να δείξουν κάτι το εξαιρετικό μέσα στην κιβωτό είπαν και γράψανε ότι σώθηκαν όλα τα ζώα και τα φυτά της γης. Πόσο μεγάλη θα ήταν αυτή η κιβωτός κατασκευασμένη από ξύλο. Είναι αδύνατον αυτό και με την σημερινή τεχνολογία. Δηλώνουν αλληγορική σημασία, αλλά τότε παύει να ισχύει η αξιοπιστία της περιγραφής και έτσι ο καθείς μπορεί να εξάγει το δικό του συμπέρασμα.

Ε

Ο Θεός και ο υιός του Θεού ούτε ποτέ κατέβησαν στη γη ούτε μπορεί ποτέ να κατεβούν γιατί παύουν να είναι θεοί. Στον κόσμο που ζούμε δεν μπορούν να ζήσουν θεοί, γιατί τότε δεν είναι θεοί αλλά άνθρωποι.