ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΗ ΑΛΗΤΕΙΑ ΙΔΟΥ... ΙΔΟΥ...

12/12: Ο χριστιανισμός είναι πειθήνιος και μαριονέτα προκάλυμμα των Παγκόσμιων Νταβατζήδων Σιωνιστών…

 

ΜΕ ΠΕΡΙΣΣΗ ΘΡΑΣΥΤΗΤΑ ΟΜΙΛΟΥΝ ΟΙ ΕΝΝΟΙΟΛΟΓΙΚΟΙ ΠΑΡΑΧΑΡΑΚΤΕΣ

Διατυπώνουμε τις επίσημες θέσεις της εκκλησίας για να γνωρίσει ο Έλληνας χριστιανός τι θρησκεία ακολουθεί. Στα παρακάτω είμεθα απολύτως βέβαιοι ότι δεν σφάλομε και μόνον με σοφιστείες η εννοιολογικές παραχαράξεις μπορεί να δοθεί απάντηση φαινομενικά αντίθετη.

1. Κάθε Έλληνας, οποιοδήποτε κόμμα ακολουθεί οφείλει να είναι πρώτα Έλληνας και μετά οτιδήποτε άλλο πιστεύει. Είναι δικαίωμα του καθενός να ακολουθεί την θρησκεία που επιθυμεί.

2. Η ορθόδοξη εκκλησία αποδέχεται και πιστεύει ότι οι χριστιανοί πρέπει να είναι πρώτα χριστιανοί και μετά Έλληνες με ότι συνεπάγεται και δεν αφίσταται από αυτό δογματικά.

3. Κάθε Κυριακή όλοι οι ιερωμένοι αναφωνούν στις εκκλησίες το «και δόξαν λαού σου Ισραήλ», ποτέ το «και δόξαν λαού σου Ελλάδος».

4. Τη Κυριακή της Ορθοδοξίας διαβάζονταν 7 αναθεματισμοί κατά των Ελλήνων, του Ορθού Λόγου, των Φιλοσόφων, του Πλάτωνα και δεν καταργήθηκαν, έστω και αν τυπικά μερικοί δεν διαβάζονται, ισχύουν ακόμη, διότι μόνον οικουμενική σύνοδος μπορεί να τους καταργήσει. Στις επικήδειες τελετές αναφωνούν «εν κόλποις Αβραάμ αναπαύσε». Είναι ή δεν είναι υποχείριοι και εντολοδόχοι του διεθνούς Σιωνισμού.

5. Κάθε Κυριακή στην λειτουργία αποδέχονται όχι συμβολικά, αλλά οντολογικά ότι μετατρέπουν άρτο σε σώμα-σάρκα και οίνο σε αίμα του «θεού» τους. Δηλαδή βλέπουν, πίνουν και τρώνε οίνο και άρτο και πιστεύουν, το τονίζουμε ιδιαιτέρως όχι συμβολικά, αλλά ότι τρώνε το σώμα-σάρκα και πίνουν το αίμα του ιδρυτού της χριστιανικής θρησκείας όπως ρητά στο μυστικό δείπνο δήλωσε και τέλεσε. Αυτοί συνεπώς μόνοι τους γίνονται κανίβαλοι του θεού τους. Και βεβαίως είναι μαγεία και μάλιστα μαύρη μαγεία το όλο τελετουργικό.

6. Οι αυθαιρεσίες και τα αναπόδεικτα δόγματα του χριστιανισμού και η απαρέγκλιτη τήρησής τους αλλά και από τα σχετικά της ανακοίνωσης του Πειραιώς αποδεικνύουν ότι είναι εννοιολογικοί παραχαράκτες και σοφιστές. Όλη η θεολογία είναι παρμένη εν πολλοίς από την Ελληνική Θρησκεία όπως και ο συμβολικός αριθμός δώδεκα από την Ελληνική θρησκεία. Όλα αυτά καταστρατηγήθηκαν και παραποιήθηκαν για να αποδείξουν ότι ο ιδρυτής του είναι θεός. Αυτοί είναι ειδωλολάτρες γιατί πιστεύουν αυθαίρετα ότι ο ιδρυτής του ένας απλός άνθρωπος υπήρξε θεός. Αν οι χριστιανοί αποκαλούν θεό τον ιδρυτή του τότε θεός είναι και κάθε άνθρωπος. Αντίθετα προς τη δογματική αυτή αυθαιρεσία του χριστιανισμού υπάρχουν οι αρχές, τα αξιώματα, ο Ορθός Λόγος και η επιστημονική ανάλυση και μεθοδολογία του Ελληνισμού, για την προσέγγιση της αλήθειας.

7. Οι δώδεκα απόστολοι είναι αντιγραφή των δώδεκα Ολύμπιων θεών, η δε Παλαιά και Καινή ΔΙΑθήκη είναι όντως η παρακαταθήκη του θεού, αλλά ποίου θεού, δεν έχει όνομα ο θεός; Δεν τολμούν να το ψελλίσουν, το γράφει όμως η λέξη ΔΙΑ-θήκη. Η παρακαταθήκη του θεού ΔΙΑ το όνομα του οποίου εκμεταλλευθήκαν για να επιβάλλουν δια της βίας την νέα θρησκεία των αδαών αμνοεριφίων κατ’ αντίθεση με την πλέον αληθή θρησκεία-κοσμοαντίληψη που ποτέ διατυπώθηκε παγκοσμίως και διαχρονικά με την Πλατωνική θεολογία και τον μετέπειτα Νεοπλατωνισμό. Ας μας πουν ποιο είναι το όνομα του θεού που πιστεύουν. Η απάντηση είναι ο Θεός, αλλά ο θεός είναι επίθετο και έχει όνομα. Δεν τολμούν να το διατυπώσουν. Ας το γνωρίσουν όλοι οι οπαδοί του. Είναι το όνομα Γιαχβέ όπως αποκαλείται στη Παλαιά ΔΙΑθήκη το πόρνο, αιμοσταγές και ανθελληνικό βιβλίο απαύγασμα της στάθμης αυτών που το δημιούργησαν.

8. Ότι διατύπωσαν πριν 1700 παραμένουν αναλλοίωτα ως θεόπνευστα αμαθών και αμόρφωτων γεννώμενοι γελοίοι από τα σημερινά πορίσματα της επιστήμης. Οι προφητείες οι περισσότερες ανοησίες, χωρίς χρονικό προσδιορισμό δεν είναι προβλέψεις αλλά εν πολλοίς αυτοεκπληρούμενες αλήθειες.

9. Ανεξιθρησκία βεβαίως. Αλλά εμείς δεν κάνουμε προσηλυτισμό. Ο ΔΙΑΣ αποκαλείται θεός της Ανωτέρας Συνειδήσεως και της Θείας Πνευματικής Ελευθερίας, δηλαδή δεν επιτρέπει τον προσηλυτισμό, εν αντιθέσει προς τους χριστιανούς οι οποίοι βομβαρδίζουν τους Έλληνες από μικρά παιδιά με τις ανοησίες τους και ουδείς τολμά να τους σταματήσει. Να αποδείξουν την αλήθεια των διδαχών του. Μία λέξη έχουνε την αγάπη και την σοφία του κόσμου την διατυπώσανε σε δέκα εντολές περιληπτικά και σε 500 σελίδες αναλυτικά. Ο Ελληνισμός όχι μόνο γνώριζε την αγάπη αλλά είχε και έχει αρετές που ούτε ακόμη και τώρα δεν έχουν ανακαλύψει οι ιδρυτές του χριστιανισμού και οι οποίες δεν αναλύονται εδώ.

10. Το πρότυπο του χριστιανισμού είναι το αμνοερίφιο, πτωχός χωρίς πλούτο. Μόνο έτσι υπάρχει πιθανότητα να πάει στον παράδεισο χωρίς ούτε και τότε να είναι βέβαιος, όπως ρητά δήλωσε ο ιδρυτής του. Και ιδού τα αποτελέσματα, χρεοκοπήσαμε διότι ο Έλλην χριστιανός δεν είχε αντιστάσεις να τιμωρήσει. Το πρότυπο του ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ είναι η θείωση, η ζωική, η ψυχική, η διανοητική και νοητική δύναμη η οποία οδηγεί στην ανέλιξη και δημιουργία λεόντων, ηρώων, ημιθέων, και θεών.

11. Τον έρωτα, το θέατρο, την καλλιτεχνία και ότι το ανώτερο το κάνανε αμαρτία. Καταστρέψανε ως άχρηστα εκατομμύρια τόμους συγγραμμάτων.

12. Όταν οι ιεράρχες δηλώνουν ότι είναι πρώτα χριστιανοί και μετά Έλληνες, όπως δηλώνουν ανάλογα και οι χριστιανοί άλλων εθνοτήτων, αυτό δείχνει έναν παγκόσμιο εθνισμό. Ο χριστιανισμός υπήρξε η πρώτη παγκοσμιοποίηση και ισχύει και σήμερα. Υπακούνε και εκτελούν τις εντολές Παγκόσμιων Πνευματικών Νταβατζήδων με γνωστό το όνομα, το οποίο επιβλήθηκε και εδραιώθηκε με τα αυθαίρετα, αναπόδεικτα και ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΑ δόγματα του χριστιανισμού και με τις οικουμενικές συνόδους. Είναι ή όχι ανθέλληνες, είναι ή όχι εννοιολογικοί παραχαράκτες. Σεβόμαστε τις πεποιθήσεις τους αλλά να μας βγαίνουν και από πάνω με αυτήν την εννοιολογική αυθαιρεσία και απάτη πάει πολύ, με την κυριολεξία της λέξης. Οικουμενική απόφαση είναι δυνατόν να αλλάξει μόνον με νέα οικουμενική σύνοδο η οποία εκ των πραγμάτων είναι αν όχι αδύνατη, πολύ δύσκολή. Η τελευταία έγινε πριν 500-700 έτη περίπου.

 

 

 

 

ΟΙ ΕΠΤΑ ΑΝΑΘΕΜΑΤΙΣΜΟΙ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ ΠΟΥ ΨΑΛΛΟΝΤΑΙ ΣΤΙΣ ΕΚΚΛΗΣΙΕΣ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΤΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ

1. «Έτι τοις φρονούσι και λέγουσι, κτιστίν είναι πάσαν φυσικήν δύναμιν και ενέργειαν της τρισυποστάτου θεότητος, … καντεύθεν ήδη κινδυνεύουσιν εις αθεΐαν παντελή περπίπτειν, και την Ελληνικήν μυθολογίαν … ΑΝΑΘΕΜΑ ΤΡΙΣ.»

2. «Τοις τα Ελληνικά διεξιούσι μαθήματα … ΑΝΑΘΕΜΑ ΤΡΙΣ.»

3. «Τοις μετά των άλλων μυθικών πλασμάτων, αφ’ εαυτών και την καθ΄ ημάς κλίσιν μεταπλάττουσι, και τας Πλατωνικάς ιδέας ως αληθείς δεχομένοις, … ΑΝΑΘΕΜΑ ΤΡΙΣ.»

4. « Τοις δεχομένοις, και παραδιδούσι τα μάταια και Ελληνικά ρήματα … ΑΝΑΘΕΜΑ ΤΡΙΣ.»

5. « Τοις ευσεβείν μεν επαγγελλομένοις, τα των Ελλήνων δε δυσσεβή δόγματα… ΑΝΑΘΕΜΑ ΤΡΙΣ.»

6. «Τοις την μωράν των έξωθεν (= Ελλήνων) φιλοσόφων λεγομένην σοφίαν προτιμώσι, και τοις καθηγηταίς αυτών επομένοις, και τας τε μετεμψυχώσεις των ανθρωπίνων ψυχών, … ΑΝΑΘΕΜΑ ΤΡΙΣ.»

7. «Τοις λέγουσιν, ότι οι των Ελλήνων σοφοί και πρώτοι των αιρεσιαρχών…δια την εν λόγοις αυτών κίβδηλον και ρυπαράν περιουσίαν… ΑΝΑΘΕΜΑ ΤΡΙΣ.»